Sponsors

De Ouderraad van de Vrije Basisschool Bolderberg verzamelt sinds enige jaren sponsoring. Waarom? De subsidies voor een vrije basisschool zijn onvoldoende om alles te dragen.

Voor onze +400 kinderen willen we een aangepaste speelplaats, moderne klaslokalen, actuele activiteiten en mee zijn met de digitalisering in het onderwijs.  Vorige jaren konden we dankzij jullie hulp chromebooks, laptops, en Ipads aankopen, compleet met beveiliging en laadkar, die gebruikt worden vanaf de kleuterklassen! Ook werden er aircotoestellen voorzien in de containerklassen en bijzonder modulaire tafels bekostigd.

Elk jaar kiezen we enkele specifieke doelen, maar digitalisering is een blijver.

Als ouder en/of lokale ondernemer kan je sponsoring niet ontbreken! De Ouderraad organiseert samen met de school tal van activiteiten waar je met logo geadverteerd wordt. Met onze +400 kinderen, + 600 ouders, +1200 grootouders en tig sympathisanten… spreek je een zeer ruim publiek aan.

Speciaal voor jullie ontwikkelden we verschillende formules om de Ouderraad van de Vrije Basisschool Bolderberg te sponsoren.